GI 0 Bröd.
Som svar på Sanna Andersson's kommentar där hon frågade hur
man gör GI brödet jag skrev om tidigare. Så lägger jag nu upp receptet.
man gör GI brödet jag skrev om tidigare. Så lägger jag nu upp receptet.
Tid: 35 minuter
Antal: 10 bröd
Ingredienser
250 gram keso (låt den rinna av)
1,5-2,0 dl riven ost
3 ägg
Salt & peppar
Gör så här
Hårdvispa äggvitorna - ha gärna i lite salt för att få det ordentligt hårt.
Mosa keson och äggulorna tillsammans, rör sedan i den rivna osten.
Krydda efter smak. Vänd försiktigt i de vispade äggvitorna.
Klicka ut röran med en sked på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda på ca 175°C i ca 20 minuter, eller tills de har fått en gyllenbrun färg.
Hur gott som helst! =)
Kommentera gärna :)
Trackback