GI 0 Bröd.

Som svar på Sanna Andersson's kommentar där hon frågade  hur
man gör GI brödet jag skrev om tidigare. Så lägger jag nu upp receptet.

Tid: 35 minuter
Antal: 10 bröd

Ingredienser
250 gram keso (låt den rinna av)
1,5-2,0 dl riven ost
3 ägg
Salt & peppar

Gör så här

Hårdvispa äggvitorna - ha gärna i lite salt för att få det ordentligt hårt.
 Mosa keson och äggulorna tillsammans, rör sedan i den rivna osten.
Krydda efter smak. Vänd försiktigt i de vispade äggvitorna.
Klicka ut röran med en sked på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda på ca 175°C i ca 20 minuter, eller tills de har fått en gyllenbrun färg.



Hur gott som helst! =)


Kommentera gärna :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0